Kahramanmaraş'ta “kumar, tombala ve oyun makineleri uygulaması“ yapıldı

KAHRAMANMARAŞ (AA-SHA) - Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "kumar, tombala ve oyun makineleri uygulaması" yaptı.

Alınan bilgiye göre, kahvehane, kıraathane, dernek lokali ve kooperatif adı altında umuma açık yer niteliğinde faaliyet gösteren mekanlarda polis ekiplerince denetim yapıldı.

Drone destekli 68 ekip ve 302 polisin katıldığı denetimlerde 320 işyeri, 18 dernek lokali kontrol edilirken 622 kişinin Genel Bilgi Tarama sorgusu yapıldı.

Aranması olan 1 şahsın yakalandığı uygulamada salgın kurallarını ihlal eden ve kamu düzenini bozan toplam 18 kişiye 41 bin 970 lira idari para cezası uygulanırken 1 işyerine ise kapanma saati kuralına uymamaktan 900 lira ceza yazıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kamunun huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik denetimlere devem edileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşPolisUygulama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.