Kahramanmaraş ‘ta üç otobüs hattında değişiklik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 11 Ağustos Çarşamba tarihinden itibaren Karşıyaka Toki Evleri’ne 25, Hacı Mustafa Mahallesine ise 30/B ve 32/B numaralı toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabileceğini duyurdu.

Kahramanmaraş ‘ta üç otobüs hattında değişiklik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ulaşım ağını güçlendirmek adına otobüs sefer ve güzergâhlarında değişikliğe gitti. Bu kapsamda, 11 Ağustos Çarşamba (bugün) tarihi itibariyle 3 otobüs hattının izlediği rota değişiyor. Hacı Mustafa Mahallesi istikametini takip eden 25 numaralı toplu taşıma araçları, artık Karşıyaka Toki Evleri güzergâhına ulaşım sağlayacak. İlave seferler eklenilen Hacı Mustafa Mahallesi’ne ise ulaşım 30/B ve 32/B numaralı otobüslerle sağlanacak. Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, güncel sefer sayı ve saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri adresi üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.