Kahramanmaraş'ta fabrika deposunda çıkan yangın büyük hasara neden oldu

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasının deposunda dün akşam çıkan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangın büyük hasara yol açtı. Merkez Onikişubat ilçesi Kahramanmaraş-Adana kara yolu 7. kilometresinde faaliyet...

Kahramanmaraş'ta fabrika deposunda çıkan yangın büyük hasara neden oldu

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasının deposunda dün akşam çıkan ve sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangın büyük hasara yol açtı.

Merkez Onikişubat ilçesi Kahramanmaraş-Adana kara yolu 7. kilometresinde faaliyet gösteren tekstil fabrikasının yanında bulunan depoda dün akşam henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevlere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı çok sayıda itfaiye personeli ve araçla gece boyunca müdahale edildi.

Ekiplerin saatler süren müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında ilk belirlemelere göre, yaklaşık 10 bin ton pamuk ve bazı malzemelerin zarar gördüğü öğrenildi.

Yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.