Kapanoğlu’nun Stand Up gösterisi büyük beğeni topladı

Kahramanmaraşlı Tiyatro Sanatçısı ve Yazar Salman Kapanoğlu, ‘Bir Tatlı Tebessüm’ isimli stand up gösterisiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel ve öğrencilerine keyifli dakikalar yaşattı.

Kapanoğlu’nun Stand Up gösterisi büyük beğeni topladı

KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen gösteriye, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, üniversite üst protokolü, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Emekli Edebiyat Öğretmeni Salman Kapanoğlu, meslek hayatında ve günlük yaşamında karşılaştığı durumları Kahramanmaraş ağzıyla aktardığı esprilerle izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gösteri içerisinde seslendirdiği Türk sanat musikisi eserleriyle dinleyenlerin kulaklarının pasını silen Kapanoğlu, insan ilişkileri üzerine yaptığı zekâ dolu tespitleriyle de izleyenlerin yüzünde  ‘Bir Tatlı Tebessüm’ bıraktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.