Karamanlı'da hazır beton tesisi kurulacak

BURDUR (AA) - Karamanlı ilçesinde Belediye tarafından hazır beton tesisi kurulacak.Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Belediye bünyesindeki şirketle hazır beton sektörüne girmeye hazırlandıklarını söyledi.Bozdağ mevkisine...

Karamanlı'da hazır beton tesisi kurulacak

BURDUR (AA) - Karamanlı ilçesinde Belediye tarafından hazır beton tesisi kurulacak.

Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Belediye bünyesindeki şirketle hazır beton sektörüne girmeye hazırlandıklarını söyledi.

Bozdağ mevkisine kurulacak hazır beton santralinin ilk etapta bir pompa ve 5 mikserle faaliyete başlayacağını belirten Selimoğlu, "Gelişen ilçenin ve bölgenin beton ihtiyacını karşılamak için hazır beton santralini kuruyoruz. Karbel Beton markasıyla tıpkı kilit parke üretimimizde olduğu gibi sektörde kalite ve fiyat yönüyle belirleyici olmayı hedefliyoruz."dedi.

Başlangıç olarak günlük 1500 metreküp üretim yapmayı planladıklarını ifade eden Selimoğlu, tesiste 15 kişinin istihdam edileceğini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.