Kaş'ta kapalı pazaryeri ve bisiklet yolu hizmete sunulacak

ANTALYA (AA) - Kaş ilçesinde çalışmaları tamamlanan kapalı pazaryeri ve otopark ile bisiklet yolunun açılacağı belirtildi.Kaş Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede kapalı pazaryeri ve otopark ile bisiklet yolu projesi çalışmaları...

Kaş'ta kapalı pazaryeri ve bisiklet yolu hizmete sunulacak

ANTALYA (AA) - Kaş ilçesinde çalışmaları tamamlanan kapalı pazaryeri ve otopark ile bisiklet yolunun açılacağı belirtildi.

Kaş Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilçede kapalı pazaryeri ve otopark ile bisiklet yolu projesi çalışmaları tamamlandı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğünün katkılarıyla Kaş Belediyesince Kınık Mahallesi’nde 9 bin 500 metrekarelik alanda kapalı pazaryeri ve otopark inşa edildi.
Bisiklet Yolu Projesi kapsamında Ova ve Kınık mahalleleri arasında 5 kilometrelik yol genişletilerek, bisiklet, yürüyüş ve araç yolu şeklinde düzenlendi.

Söz konusu proje çalışmalarının, cuma günü açılışlarının yapılacağı bildirildi.

- Başkan Ulutaş muhtarlarla bir araya geldi

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, Başkan Ulutaş, "17 mahallenin köy yerleşik alanı çalışmasını başlattık." dedi.
Ulutaş, ayrıca hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu, muhtarların taleplerini dinledi.
AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirilmesiyle son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.