Kepez Belediye Başkanı Tütüncü esnafla buluştu

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü esnafla buluştu

ANTALYA (AA)- Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mısır Çarşısı'nı ziyaret etti.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Mısır Çarşısı esnafıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Tütüncü, "14 Mayıs seçimlerini en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Seçimler demokrasinin şölen günleridir, sevinç günleridir. Elbette ki herkesin siyasi tercihine saygımız sonsuz. Biz, bize oy vermeyenleri de bağrımıza bastık, onları da yanımıza almaya gayret ettik. Neden bize oy vermediklerini hissetmeye çalıştık, bunun için her girdiğimiz seçimde bir öncekinden daha fazla oy almayı başardık." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.