ANTALYA (AA) - Kepez Belediyesi Kış Spor Okulu için kayıtlar başladı.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yüzme, su topu kayıtlarını almaya geçen günlerde başlayan Kepez Belediyesi Spor Okulu, 10 Eylül Pazartesi günü itibarıyla futbol, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik, okçuluk, güreş ve tekvando kayıtlarını almaya başladı.

Yüzme ve su topu branşında kayıt yaptıracak öğrencilerin, Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda ücretsiz olarak yapılan idrar testinin ardından, kayıt formu doldurarak, kimlik fotokopisi ile müracaat etmeleri gerekiyor. Yaz Spor Okulu'nda yüzme ve su topu branşında eğitim alan ve Kış Spor Okulu'nda eğitimlerine devam etmek isteyen öğrencilerin ise sadece kayıt yenileme işlemi yaptırmaları yeterli oluyor.

Geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini ve gençlere imkanlar sunarak kariyerlerini oluşturmalarına yardımcı olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Geleceğimizin emaneti çocuklarımız bizim için çok değerli. Yaz ve kış spor okullarımızda, çocuklarımızın sağlıklı bireyler olmaları ve başarı merdivenlerini tırmanmalarında destek olmaya çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.