Kervancıoğlu Bakan Kirişci'yi ziyaret etti!

Sami Kervancıoğlu, Kahramanmaraşlı hemşehrisi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi ziyaret etti.

Kervancıoğlu Bakan Kirişci'yi ziyaret etti!

Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Kahramanmaraş Turizm elçisi başarılı iş insanı Serhan Erdoğanyılmaz ile beraber Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’yi ve Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’ye ziyarette bulundu.
Kahramanmaraş’ın ve ekonominin konuşulduğu ziyarette Kervancıoğlu, görüşmenin verimli geçtiğini şehir adına güzel gelişmelerin olacağını kaydetti. 
“Bakanımız şehir adına bir değerdir”
Kervancıoğlu: “Kahramanmaraşlı hemşehrimiz, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’yi ve Bakan Yardımcımız Sayın Veysel Tiryaki’yi değerli kardeşim Serhan Erdoğanyılmaz ile ziyaret ederek başarı dileklerimizi ilettik. Nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki şehir adına bir bakanımızın olması sevindirici bir olay, kendisinin de tam bir Kahramanmaraş sevdalısı olduğunu görüyoruz. Bizim bu değerlere sahip çıkıp şehir adına güzel çalışmalar yapılmasına vesile olmamız gerektiğini düşünüyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.