Keş Dağına Muhsin Dağı ismi verildi

Keş Dağına Muhsin Dağı ismi verildi

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraş'ta Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin yer aldığı  helikopterin düştüğü Keş Dağının adı Muhsin Dağı olarak değiştirildi.

Kahramanmaraş'ta 14 yıl önce helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne neden olan helikopter kazasının olduğu bölge, Keş Dağı olarak biliniyordu. Şimdi bu dağın adı Muhsin Yazıcıoğlu'nun sevenleri ve devlet tarafından Muhsin Dağı olarak değiştirildi. 2100 rakımlı bölge bundan böyle Muhsin Dağı olarak anılacak. Tüm Türkiye'yede kuraklığın yaşandığı şu günlerde, Muhsin Dağında 30 santim kar kalınlığı var.

Keş Dağı, Kahramanmaraş’a bağlı Göksun ilçesi sınırları içerisinde Kızılöz yerleşkesi kırsalında yer alan dağdır. Keş Dağı, bağlı olduğu Kahramanmaraş iline 81 kilometre mesafe uzaklıktadır. Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin kaza yaptığı yer olarak bilinmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.