Malatya'da okulların spor tesisi ihtiyacı karşılanıyor

MALATYA (AA) - Battalgazi ilçesinde bulunan ve proje maliyeti 2 bin 42 lira olan Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine spor salonu yapımı devam ederken, Yeşilyurt ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesine açık halı...

Malatya'da okulların spor tesisi ihtiyacı karşılanıyor

MALATYA (AA) - Battalgazi ilçesinde bulunan ve proje maliyeti 2 bin 42 lira olan Avni Kiğılı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine spor salonu yapımı devam ederken, Yeşilyurt ilçesine bağlı Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesine açık halı saha yapımı tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, yazılı açıklamasında, Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesinde 345 bin liraya yapılan açık halı sahasının hem öğrencilerin hem de bölge okullarının saha ihtiyacını giderdiğini belirtti.

Sporun toplumun her kesimine yaygınlaştırılması ve sporla ilgili kaynakların en etkin şekilde kullanımının sağlanması amacıyla başlatılan 10 Bin Pota Projesi kapsamında gençleri kötü alışkanlıklardan ve bağımlılıktan uzak tutmak, her yaş grubundaki vatandaşların spor yapabilmesine imkan sağlamak istediklerini kaydeden Kayhan, spor kültürünü canlandırarak gençlerin heyecanını potansiyele çevirmek amacıyla Malatya'da ve ilçelerinde yapılacak olan 200 pota ihalesinin ilgili birimce yapıldığını aktardı.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaBattalgaziYeşilyurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.