Mersin'de ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

MERSİN (AA) - Mersin Ticaret Borsasınca uzaktan eğitim almakta sıkıntı yaşayan öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 110 tablet hibe edildi.Teslim töreninde konuşan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı...

Mersin'de ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği

MERSİN (AA) - Mersin Ticaret Borsasınca uzaktan eğitim almakta sıkıntı yaşayan öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 110 tablet hibe edildi.

Teslim töreninde konuşan Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince 55 ve Mersin Ticaret Borsasınca 55 olmak üzere 110 klavyeli tableti ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için verdiklerini kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da ihtiyaç sahiplerinin tespit edildiğini ve 110 çocuğun daha tabletlerle derslerini takip edebileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.