Mersin'de Kuvayı Milliye Anıt Katlı Kavşağı açıldı

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan Kuvayı Milliye Anıt Katlı Kavşağı açıldı.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Toroslar ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile...

Mersin'de Kuvayı Milliye Anıt Katlı Kavşağı açıldı

MERSİN (AA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl temeli atılan Kuvayı Milliye Anıt Katlı Kavşağı açıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, merkez Toroslar ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile Kuvayı Milliye Caddesi'nin kesiştiği noktada yapımı tamamlanan katlı kavşağın açılışında yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Mersin halkına hizmet etmek için ellerinden geleni değil gereğini yapacaklarını ifade eden Seçer, şöyle konuştu:

"Hizmetlerimizi bir bir yerine getireceğiz. Mersin'in 2 temel sorunu var. Bir tanesi işsizlik, ikincisi trafik, ulaşım. Elbette bunun içerisinde birçok faktör var. Toplu taşımadan ulaşım yollarına, katlı kavşaklardan sinyalizasyona kadar birçok konu Mersin'in ulaşımı için incelenmiş, irdelenmiş ve daha önceki dönemlerden itibaren bazı projeler hayata geçirilmeye başlanmış. Ben geldiğimde bu plan hazırdı. Elbette bu bir kutsal metin değil. Üzerinde yenilikler yapabiliriz. Bugün olmayan sorunlar yarın olabilir. Bunun için de planlar zaman içerisinde revize edilebilir. Gerekirse bu planı revize ederiz. Mevcut planda 22 katlı kavşak var."

Seçer, durdurulan katkı kavşak inşaatını göreve gelir gelmez yeniden başlattıklarını ve kısa sürede tamamlandığını sözlerine ekledi.

Kavşağın temelini atan önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da açılışa katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.