Mersin'de sahte para ele geçirildi

MERSİN (AA) - Mersin'de bir bankaya sahte para vermeye çalıştığı iddia edilen zanlı ve paraları aldığı öne sürülen kişi, gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, bir şahsın, merkez Yenişehir ilçesi GMK Bulvarı üzerinde bulunan...

Mersin'de sahte para ele geçirildi

MERSİN (AA) - Mersin'de bir bankaya sahte para vermeye çalıştığı iddia edilen zanlı ve paraları aldığı öne sürülen kişi, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir şahsın, merkez Yenişehir ilçesi GMK Bulvarı üzerinde bulunan bir bankaya sahte para vermeye çalıştığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, İ.V'nin üzerinde yaptığı aramada, 6 sahte 50 liralık banknot ele geçirdi. Şahsın evinde yapılan aramada da 50 liralık 2 banknot bulundu.

Zanlının paraları aldığını iddia ettiği şüphelinin iş yerinde yapılan aramada da 2 ruhsatsız tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 1 pompalı av tüfeği, çok sayıda fişek ve 310 doluma hazır kartuş ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Mersin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.