Milletvekili Aycan Rektör Can’ı ziyaret etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’ı Rektörlük Makamında ağırlayarak bir süre görüştü.

Milletvekili Aycan Rektör Can’ı ziyaret etti

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aycan’a üniversitenin güncel durumuna ilişkin bilgiler verdi.

Görüşme kapsamında KSÜ’nün mevcut durumu, ihtiyaçları, proje ve hedefleri masaya yatırılırken, konuya ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverliği için Rektör Can’a teşekkürlerini sunan Milletvekili Sefer Aycan, ihtiyaç duyulan her alanda KSÜ’ye destek vermeye ve hak ettiği noktalara taşımak için gereken çabayı sürdürmeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ise üniversiteye desteklerini esirgemeyen Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan’a nazik ziyaretleri için teşekkürler etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.