Müşterinin unuttuğu cüzdanın çalınma anı kamerada

- Adana'da bir alışveriş merkezinde müşterinin kasada ödeme yaptıktan sonra unuttuğu içinde 700 lira bulunan cüzdanının çalınma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi - Görüntüden eşkali belirlenerek yakalanan ve başka bir hırsızlık olayına daha karıştığı tespit edilen zanlı tutuklandı

Müşterinin unuttuğu cüzdanın çalınma anı kamerada

ADANA (AA) - Adana'da bir alışveriş merkezinde müşterinin kasada unuttuğu cüzdanını çalma anı güvenlik kamerasınca kaydedilen şüpheli yakalanıp, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinden üç pantolon satın alan Yusuf O, ödeme yaptığı kasada içinde 700 lira, kimlik ve banka kartı bulunan cüzdanını unuttu.

Durumu fark edip döndüğüne cüzdanın yerinde olmadığı gören Yusuf O. durumu polise bildirdi.

Alışveriş merkezine gelerek güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Yusuf O'nun kasadan ayrılmasının ardından unuttuğu cüzdanın bir kişi tarafından alındığını belirledi.

Ekipler yaptığı çalışmayla görüntüden eşkalini belirlediği şüpheli Ahmet G'yi (53) merkez Yüreğir ilçesi Sinan Paşa Mahallesi'nde yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelinin yapılan incelemede kentteki bir hastaneden de refakatçi bir kadına ait cep telefonunu çaldığı da tespit edildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.