Ödüllü Logo Yarışması Sonuçları 30 Aralık’ta!

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin önemli turizm değerleri Yedikuyular ve Yeşilgöz’ün markalaşmasına yönelik düzenlenen ödüllü logo tasarım yarışması sonuçları 30 Aralık Perşembe günü açıklanıyor.

Ödüllü Logo Yarışması Sonuçları 30 Aralık’ta!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ödüllü logo tasarım yarışmasında heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Şehrin iki önemli turizm değeri Yedikuyular Kayak Merkezi ve Yeşilgöz Mesire Alanı’na yönelik olarak düzenlenen yarışmalarda dereceye giren tasarımlar 30 Aralık Perşembe günü belli olacak. Her iki turizm tesisi için de dereceye giren tasarımlarda birinciler 5 bin TL, ikinciler 4 bin TL ve üçüncüler ise 3 bin TL ile ödüllendirilecek. Mansiyon ödüllerinin de 1.000 TL olarak belirlendiği yarışmalarda sonuçlar Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından ve resmi websitesinden ilan edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.