Öğrenciler sordu ‘Şahin Amcaları’ cevapladı 

Öğrenciler sordu ‘Şahin Amcaları’ cevapladı 

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Şahin Balcıoğlu, öğrencilerle bir araya gelerek, iş hayatıyla ilgili tavsiyelerde bulundu. 
Onikişubat İlçesinde yer alan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi (TOBB) bahçesinde düzenlenen söyleşi programı, Okul Müdürü İsmail Demir’in açış konuşmasıyla başladı. 
“Sevmeseniz başarma şansınız yok” 
Ardından konuşan KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, iş ve ticaret alanında yaşanan tecrübelerini anlattı. 
İnsan hayatında başarının sırrının sevgi olduğuna dikkat çeken Başkan Balcıoğlu, “Sevmeseniz başarma şansınız yok. Bugün bunun için buradasınız. İnsan hayatında sadece başarmak yetmiyor. Başarının devamı gerekiyor. Sürdürülebilir çalışanlar içerisinde olmamız lazım. Çünkü insanların başaramaması söz konusu değildir. Bu işin temeli güveni oluşturmanın ardından, korkusuzca çalışmalarımıza devam etmek. Kendinize, bilginize ve başarınıza güvenin. Ama korkuyla çalışırsanız mutlaka aksaklıklar olacaktır. Yaşanan bu korku güvensizlikten kaynaklanır. İnanırsanız ve severseniz başaramayacağınız bir durum yok. Sevgi kelimesinin anlamı unutulmuş. Sevgi çok basit değil zor, emek ister, gayret ister. Sevmek için bir kural yok. Başarmak istiyorsanız kendinizden başlayarak sevin lütfen” dedi. 
Söyleşi, öğrencilerin Başkan Balcıoğlu’na çeşitli sorularını yöneltmesi ve cevaplanmasıyla sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.