Pazar alanına pota istedi belediye yaptı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, mahallesindeki pazar alanın uygun bir yerine basketbol potası talep eden 9 yaşındaki Hatice Yaprak Sayılğan'ın isteğini yerine getirdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aksu ilçesinin Macun...

Pazar alanına pota istedi belediye yaptı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, mahallesindeki pazar alanın uygun bir yerine basketbol potası talep eden 9 yaşındaki Hatice Yaprak Sayılğan'ın isteğini yerine getirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Aksu ilçesinin Macun Mahallesi'nde yaşayan Hatice Yaprak Sayılğan, Antalya Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezine (ABİM) mahallelerinde bulunan pazar alanının uygun bir yerine basketbol potası yapılmasını istedi.

Talebi değerlendiren Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, kısa süre içinde pazar alanına basketbol potası kurdu.

Belediye yetkililerinin evinde ziyaret ettiği Hatice, talebi kısa sürede yerine getirildiği için mutlu olduğunu belirterek, belediye yetkililerine teşekkür etti.

Hatice'nin babası Çetin Sayılğan da kızının isteği üzerine iletişim merkezine e-posta attıklarını ama sonuç beklentisi olmadığını dile getirerek, "Hiç umudum yoktu, taleplerin değerlendirildiğini bile düşünmüyordum. Kısa süre içinde bize yanıt verdiler ve ilgileneceklerini söylediler. Bugün da potamız yapıldı. Kızımın hayali gerçekleşti." ifadelerini kullandı.










 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.