ANTALYA (AA) - Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, İletişim Fakültesine ziyarette bulundu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Özkan, ziyarette fakülte atölyelerini inceleyerek atölye sorumlularından işleyiş hakkında bilgi aldı.

İletişim fakültelerinin önemine değinen Özkan, hayat dursa da gazetecilik ve iletişim sektörünün durmadığını, bu nedenle salgın sürecinden en az İletişim Fakültesinin etkilenmesi gerektiğini dile getirdi.

Atölye ziyaretlerine üniversite radyosuyla devam eden Özkan, Öğretim Görevlisi Suat Erdöl ile "Üniversite Gündem' adlı programın canlı yayınına katıldı.

Canlı yayında öğrencilere seslenen Özkan, salgın sürecinde öğrencilerden uzak bir rektörlük yapmanın keyifsiz olduğunu, öğrencilerini özlediğini ifade etti.

Özkan, kapısının bütün öğrencilere açık olduğunu ve istedikleri zaman kendisine ulaşabileceklerini belirterek, "Kampüsü boş görmek yüreğimi sızlatıyor.” dedi.

Programda, üniversitenin yeni dönem projeleri hakkında da bilgi veren Özkan, "En önemli hedefimiz öğrencileri sahaya hazırlamak ve yaptıkları işi sevmelerini sağlamak, uluslararası mentörleri üniversitemize getirmek ve bilimde en iyisini yaratmak." diye konuştu.

Ziyarette Özkan'a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülbin Arıcı, Genel Sekreter Ali Evren İmre, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Şeker, Rektör Fahri Danışmanı Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Figen Ebreni Doç. Dr. İsmail Ayşad Güdekli ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Murad Karaduman ile Radyo, Sinema ve Televizyon Bölüm Başkanı Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Sami Mencet eşlik etti.​​​​​​​