Silifke'de "Halk ekmek" uygulaması

MERSİN (AA) - Mersin'in Silifke ilçesinde "Halk ekmek" uygulaması hayata geçirildi.Silifke Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, faaliyete geçen halk ekmek fırını kapsamın satış noktaları oluşturularak satışa başlandı....

Silifke'de

MERSİN (AA) - Mersin'in Silifke ilçesinde "Halk ekmek" uygulaması hayata geçirildi.

Silifke Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, faaliyete geçen halk ekmek fırını kapsamın satış noktaları oluşturularak satışa başlandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, "Silifke Belediyesi olarak, dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik çok sayıda farklı projelerimiz oldu. Bu projelerden biri de halk ekmek projesidir. Farklı şehirlerde birçok örneğini gördüğümüz bu projenin faaliyete girmesi son derece önemli ve farkındalık yaratmıştır." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Halk Ekmek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.