Tarsus Belediyesinin yaptığı tesisler açıldı

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan semt pazarı, spor kompleksi ve çocuk oyun parkının açılışı törenle yapıldı.Gülek Mahallesi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın...

Tarsus Belediyesinin yaptığı tesisler açıldı

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan semt pazarı, spor kompleksi ve çocuk oyun parkının açılışı törenle yapıldı.

Gülek Mahallesi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, törende yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bugüne kadar bu açılışla birlikte 37 açılış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediyeciliğin dokunmak ve hissetmek olduğunu belirten Can, "Doğduğum, büyüdüğüm şehre hizmet etme imkanı verdiği için Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Bu düşünceyle çalışıyoruz ve böyle de devam edeceğiz. Cenab-ı Allah'ın izniyle sizlerin duası ve desteğiyle ocak ayına kadar her hafta bir mahallemizde açılışımız, ya da her hafta bir mahallemizde temel atma merasimimiz olacak. Bazı haftalarda bir haftada 2 tane de olabilir. Her zaman dediğim gibi bizim görevimiz sadece yol, park yapmak değil. Şehrimizde yaşayan bütün insanlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlamaktır. Allah birlikteliğimizi daim etsin." dedi.

Gülek Mahallesi Muhtarı Cafer Ertan da hizmetlerden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kesilen kurban ve edilen dualar eşliğinde tesislerin açılış kurdelesi kesildi.

Anahtar Kelimeler:
Tarsus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.