Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, çiftçileri ziyaret etti

MERSİN (AA) - Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla tarlada üretim yapan çiftçileri ziyaret etti.Avcı, ziyaretinde yaptığı açıklamada, tüm çiftçilerin gününü tebrik etti.Üretimin önemine...

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, çiftçileri ziyaret etti

MERSİN (AA) - Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla tarlada üretim yapan çiftçileri ziyaret etti.

Avcı, ziyaretinde yaptığı açıklamada, tüm çiftçilerin gününü tebrik etti.

Üretimin önemine değinen Avcı, "Çiftçimizin nasırlı elleri ve alın teri bizim için bir servet değerindedir ve şu bir gerçektir ki Türkiye'nin geleceği çiftçimizin bereketli ve hünerli ellerindedir. Bu nedenle vatandaşlarımıza diyoruz ki 'Sizler evinizde kalmaya devam edin, biz sizler için tarlada üretmeye devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Mersin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.