Tarsus'ta eğitim için iş birliği protokolü

MERSİN (AA) - Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Çağ Üniversitesi arasında öğrencilerin staj, çalışma ve eğitim faaliyetleri için iş birliği protokolü imzalandı.Protokol kapsamında Çağ Üniversitesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi...

Tarsus'ta eğitim için iş birliği protokolü

MERSİN (AA) - Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Çağ Üniversitesi arasında öğrencilerin staj, çalışma ve eğitim faaliyetleri için iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında Çağ Üniversitesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan uygun iş yerlerine saha ziyaretleri yapacak.

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi şirketlerin üst düzey yönetici veya sahiplerinin iş deneyimlerini öğrencilere aktarmak amacıyla seminer ve söyleşiler düzenleyecek.

İş gücü pazarına katkı sunmayı hedefleyen, öğrencilerin sektörler ve iş hayatını tanımalarına, mesleki becerilerini arttırmalarına katkı sağlayacak protokol ile staj, çalışma ve eğitim faaliyetlerine katkı sağlanması amaçlanıyor.


Anahtar Kelimeler:
MersinTarsus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.