Tevfik Kadıoğlu köprülü kavşak alanında altyapı çalışmaları başladı

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Dulkadiroğlu İlçesi Tevfik Kadıoğlu Bulvarında (Doğukent Kavşağı) içmesuyu hattı yer değiştirme (deplase) ve ilave kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı.

Tevfik Kadıoğlu köprülü kavşak alanında altyapı çalışmaları başladı

KASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi tarafından Tevfik Kadıoğlu Bulvarında başlatılan köprülü kavşak projesi kapsamında bölgeden geçen içme suyu hattının engel teşkil etmemesi ve şebekenin işletilebilir olmasını sağlamak amacıyla

içme suyu hatlarının yer değiştirme çalışmalarını başlattı. Ayrıca aynı bölgede ilave olarak 250 metre kanalizasyon hattı çalışmalarına da başlandı.

KASKİ Genel Müdürlüğü olarak güçlü altyapı ağımızı şehrimizin her noktasında genişletirken aynı zamanda şehrimizin altyapı ağının modern ve erişilebilir olmasını da önemsiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.