Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun Anneler Günü vesilesiyle şehitlerimizin anneleri, aileleri ve gazilerimiz ve aileleri ile bir araya geldi.

Onikişubat Expo alanında organize edilen kahvaltı programında konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, anneliğin kutsiyetine dikkat çekerek, anneler gününü kutladılar.

Vali Coşkun ise şehit anneleriyle burada yaptığı hasbihalde, “Bugün anneler için özel bir gün, ancak şüphesiz ki şehit annelerimiz, için çok daha anlamlı bir gün. Sizlerin evlatları memleketimiz için çok büyük fedakarlıkta bulundular,  ülkemizin birlik ve beraberliği için,  bekası için Aziz Vatanımız için canlarını feda ederek şehid oldular. Bu vesileyle siz değerli şehit annelerine şükranlarımı sunuyor ve hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun. Bizleri de şehitlerimizin şefaatinden mahrum bırakmasın” dedi.

Program, şehit annelerine hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.