Vali Ersin Yazıcı, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti

ANTALYA (AA) - Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, yeminli mali müşavirlerin çalışmaları hakkında bilgi aldı, sorunlarını dinledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Ersin Yazıcı, Antalya Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Kahramanoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Denizi, kumu, güneşi kadar tarihi ve doğal güzellikleri, kültürel yapıları, antik kentleri ile dünyanın en çok tercih edilen turizm merkezlerinden birisi olan Antalya’yı şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olarak yönetmeyi istediğini belirten Yazıcı, "Antalya büyük bir şehir. Akdeniz'in en önemli turizm merkezlerinden biri. Antalya'yı şehrin dinamikleriyle iletişim içinde olarak yönetmek birinci hedefim. Bu kapsamda sık sık odalarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek şehirdeki sorunları ve talepleri yerinde dinliyorum. Bundan sonra da şehrin nabzını tutmak adına oda ve esnaf ziyaretlerine devam edeceğim. Şehrimizi el birliğiyle daha da iyi noktalara taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Kahramanoğlu da Vali Yazıcı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını kaydetti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.