Yeni Köprüde Son Kirişler Monte Ediliyor!

İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü projesinde sona gelindi. 5 kilometrelik bulvarda dolgu çalışmaları tamamlanırken, 7 ayaklı 210 metre uzunluğundaki köprüde de son kirişler monte ediliyor.

Yeni Köprüde Son Kirişler Monte Ediliyor!


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, 5 kilometre uzunluğa sahip bulvarı ve 210 metre uzunluğa sahip köprüyü kapsayan İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü’nde çalışmalar süratle devam ediyor. Şehrin kuzeyi ile güneyini bağlayacak proje kapsamında oluşturulan yeni güzergahta kaya dolguları 10 metre yüksekliğe kadar ulaştı. 210 metre uzunluğundaki 7 ayaklı köprüde de son kirişlerin montajı sürüyor.

75 Milyon TL’lik Yatırım

Sürdürülen 75 Milyon TL’lik yatırım ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Şehrimizin ulaşım ağını güçlendirmeye yönelik çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda Sır Barajı üzerinde, şehrimizin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlayacak İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü projesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni oluşturulan güzergâhta kaya dolgu yüksekliği 10 metreye ulaştı. Proje kapsamında inşa ettiğimiz 210 metre uzunluğunda 7 ayaklı köprüde de son kirişlerin montajı sürüyor. Bu proje ile bölge ulaşımında önemli bir rahatlama ve tasarruf imkânı sağlanacak” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.