AK Partili Mehmet Özhaseki Kahramanmaraş'ta

Kahramanmaraş (SHA)- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kahramanmaraş'a geldi.

AK Partili Mehmet Özhaseki Kahramanmaraş'ta

İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'u makamında ziyaret eden Mehmet Özhaseki, ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada; "Ben dün buraya geldiğimde gecenin birinde Cumhurbaşkanımızı aradığımda özel kalemi yanındaydı ve çalışıyordu. Elhamdülillah çalışkan bir Cumhurbaşkanımız var ve bizler de o Cumhurbaşkanının ekibiyiz. Belediyecilikte istişare etmek, bu konuda birlikte akıl yürütmek esastır. Kahramanmaraş'ta güzel işler oluyor bizler de katkıda bulunabilirsek mutlu olacağız. Biz buraya ders çalışmaya geldik. Neler yapabiliriz onu konuşmaya geldik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.