Akşener’den Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti 

Kahramanmaraş (SHA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ın ilçelerini ziyaret ederek başladığı programını il merkezinde noktaladı. 

Akşener’den Kahramanmaraş’ta esnaf ziyareti 

Kahramanmaraş’ın Elbistan, Afşin ve Göksun ilçelerinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son olarak il merkezinde partileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 
Demokrasi Meydanı’nda kendisine karşılamaya gelen vatandaşlara seslenen Meral Akşener, ilçe ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarını burada yineledi. 
Zaman zaman kalabalıkta yer alan vatandaşlara mikrofon veren Akşener, birlik beraberlik mesajı verdi. Akşener ve beraberindeki heyet, daha sonra cadde üzerinde yer alan esnafları ziyaret ederek, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.