BAŞKAN OKAY, BAYAN PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bayan personelleriyle bir araya geldi. Başkan Okay, bayan personellerine karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

BAŞKAN OKAY, BAYAN PERSONELLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

 Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yoğun seçim mesaisine ara vererek bayan personelleriyle bir araya geldi. Personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Başkan Okay, “başta, Filistin, Mısır, Suriye, Arakan, Hindistan, Afganistan, Çin gibi ülkelerde zulüm altında olan vatanperver ve milliyetçi bir ruhla ülkelerini savunurken ceza evlerine düşen Müslüman kadınlar olmak üzere tüm dünya kadınlarının gününü kutlarım” dedi.
Başkan Okay, programda yaptığı konuşmayı şu şekilde sürdürdü: “Kadının, toplumumuzda özel bir yere sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. Sosyal hayatın her alanında kadının yer alması toplumun değer kazanmasına ve kalitenin artmasına neden olmaktadır. Bu bilinçle bizlerde ortaya koyduğumuz hizmetlerde kadını her zaman hak ettiği o özel yerde tutmaktayız. Ben bu anlamda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Yaklaşık 5 yıldır sizlerle birlikte mesai harcayarak, ilçemizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağladık. Ortaya koymuş olduğumuz bu hizmetlerin devam etmesi adına partimiz, bizleri yeniden aday gösterdi. Ortaya koyduğumuz projeleri referans göstererek yeni dönem için projelerimizi tanıttık. Bu projelerimizi de vatandaşımızın teveccühüyle hayata geçireceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.