Kadınlar gününde el emekleri görücüye çıktı 

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir araya gelen kadınlar, el emeklerini ve yöresel lezzetleri vatandaşların beğenisine sundu.

Kadınlar gününde el emekleri görücüye çıktı 

150 kadının bir araya gelerek kurduğu 4 kooperatif aracılığıyla Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinlik, 3 gün boyunca sürecek. Kadınlar tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayreddin Güngör, “Neşet Ertaş’ın da dediği gibi kadınlar insandır, bizler insanoğlu. İnsanlığı kadın ve erkek birlikte oluşturmaktadır. Bunlardan birini çıkardığınızda insanlıktan geriye eser kalmayacaktır. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğe katkı sağlayan tüm kadın kooperatiflerimize,  kuruluşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Özellikle belirtmek isterim ki kadının ekonomik ve sosyal hayata katılımını güçlendiren, üretime ve istihdama katkı sağlayan tüm kadın kooperatiflerimizi destekliyor ve çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.