Kahramanmaraş’ta uyuşturucu satıcısı 4 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş (SHA) – Kahramanmaraş’ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik son 3 gün içerisinde yapılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu satıcısı 4 kişi tutuklandı

Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 17 ve 19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda T.K. (31) , H.A. (33) ve E.A. (32) ve R.L. (32) yakalandı. Gerçekleştirilen operasyonlarda şüpheliler suçüstü yakalanırken, ikamet ve iş yerlerinde narkotik köpeği ALFİ ile yapılan aramalarda;  paket halinde 125 gr Metamfetamin, 67 gr Sentetik Kanebinoid( Bonzai),  4 gr Eroin, 25 Adet Sentetik uyuşturucu hap (captagon), 10 adet yeşil reçeteye tabi ilaç, 4 Kök Hint keneviri ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli uyuşturucu ticareti yapma suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.