Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın Ekinözü Belediye Başkan Adayı Fatih Vicdan oldu. Vicdan’ın adaylığını CHP Kahramanmaraş Milletvekili aynı zamanda Millet İttifakının Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, sosyal medya hesabından duyurmuştu.

31 Mart yerel seçimleri için Millet İttifakı’nın adayı olan Vicdan 15 Ocak Salı günü seçim bölgesine giderek kalabalık bir seçmen kitlesi ile adaylığını basın açıklamasıyla duyuracak.

2014 yerel seçimlerinde az bir farkla ikinci sırada yer alan Vicdan’ın 31 Mart 2019 seçimlerinde halkın teveccühü ile seçimlerden birinci olarak çıkmayı hedefliyoruz dedi. Vicdan; biz tüm mahallelerimizin hizmetinde halkımızın huzuru için ayrım yapmadan yandaş tutmadan öfke kavga dilinden uzak memlekete huzur ve güven vererek çalışmalarımızı yapacağız dedi. Tüm halkınızı 15 Ocak Salı günü saat 14:00 da Ekinözü merkezinde yapacağımız basın açıklamasına tüm halkımızı davet ediyor muhabbetlerimi sunuyorum dedi.