Ülkü Ocakları kırmızı ışıkta kadına şiddete ‘DUR’ dedi

Kahramanmaraş (SHA) - Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar ve yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kırmızı ışıkta kadına şiddete dur dedi.

Ülkü Ocakları kırmızı ışıkta kadına şiddete ‘DUR’ dedi

Kent merkezinde kımızı ışığın yanmasıyla ‘Kadınlar size Allah’ın emanetidir, kadına şiddete hayır’ pankartını açan teşkilat mensupları, kadınlar başta olmak üzere tüm sürücülere gül hediye etti.

Yapılan etkinlik sonrası açıklama yapan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar, “Geçtiğimiz günlerde Bitlis’in Tatvan ilçesinde gerçekleşen helikopter kazasında şehadet şerbetini içen 11 Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailesine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. Son yıllarda artan kadına şiddet olayları büyük Türk milletini derinden yaralamaktadır. Türklük şuuru, ihlas, ahlak ve faziletle yetişmiş Türk milletinin kadına olan bu şiddet olaylarında hem hukuk, hem de millet vicdanında gereken cezayı almaktadır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bugün burada farkındalık oluşturmak adına kadınlarımıza çiçek takdim ettik. Bu vesileyle tüm İslam coğrafyasında yaşayan tüm hanımefendilerin, annelerimizin, kardeşlerimizin günlerini kutluyor, özellikle şehit annelerimizin ellerinden öpüyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.