Vali Coşkun'un 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Vali Coşkun'un 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü Mesajı

Kahramanmaraş valisi Ömer Faruk Coşkun 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Coşkun mesajında, “Emek ve alın teriyle, birlik ve dayanışma içerisinde ilimizin ve ülkemizin kalkınması için çalışan işçi ve  emekçi kardeşlerimizin  “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü” tebrik ediyorum.

Kıymetli Hemşehrilerim,

En kutsal ve bereketli kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır.

Milletimizin refahı ve kalkınması için alın teri döken emekçilerimizin; maden ocaklarından atölyelere, tarlalardan fabrikalara uzanan fedakârlıkları toplum hayatımızda saygın bir yere sahiptir.

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün”ilimizde, ülkemizde ve tüm dünyada anlamına uygun, insan onuruna yaraşır bir şekilde, kardeşlik duygularıyla, huzur, güven ve barış ortamında kutlanmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm işçi kardeşlerimize çalışma hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyor, sizleri en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum.’ Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.