Anadolu Ateşi Adana'da sahne aldı

ADANA (AA) - Anadolu Ateşi dans topluluğu, İstanbul motiflerini içeren yeni gösterisi "İstanbul Dreams" ile Adana'da sahne aldı.Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı topluluk, Çukurova Kongre Merkezi'nde...

Anadolu Ateşi Adana'da sahne aldı

ADANA (AA) - Anadolu Ateşi dans topluluğu, İstanbul motiflerini içeren yeni gösterisi "İstanbul Dreams" ile Adana'da sahne aldı.

Genel sanat yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı topluluk, Çukurova Kongre Merkezi'nde gösteri sundu.

Kuruluşunun yirminci, sahnelerde ise on sekizinci yılını kutlayan ekip, yeni gösterilerinde uçuş ve görüntü sistemleri kullandı.

80 dansçıdan oluşan ekip, gösteride İstanbul'un caddeleri, doğu-batı medeniyet sentezleri, eğlence ve kültür sanat yaşamını konu alan koreografiyi sahneledi.

Türk sinemasının unutulmazları arasındaki Yılmaz Güney, Kemal Sunal, Adile Naşit, Tarık Akan gibi oyuncular da dans figürleri ve müzikler eşliğinde anıldı.

Sanatseverler, 3 bin halk dansı figürü ve halk müziğini içinde barındıran gösteriyi ilgiyle izledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.