"Bayram Neşesi Mobil Otobüs Konserleri" Antalya sokaklarını renklendirdi

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bayram Neşesi Mobil Otobüs Konserleri" etkinliği, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sessizliğe bürünen sokakları şenlendirdi.Rengarenk süslenen...

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bayram Neşesi Mobil Otobüs Konserleri" etkinliği, kentte yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sessizliğe bürünen sokakları şenlendirdi.

Rengarenk süslenen araçlardan oluşturulan kortej ve mobil otobüs, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kepez ve Konyaaltı ilçelerinin cadde ve sokaklarında tur attı.

Mobil otobüsteki mahalli sanatçılar, canlı performansları ile evlerinin balkon ve pencerelerinden bakan mahalle sakinlerine coşkulu anlar yaşattı.

Mahallelerde müzik sesini duyarak sokaklara çıkan çocukların seslendirilen şarkılara eşlik ettiği görüldü.

Mahalle sakinlerinden Şevval Ayhan, AA muhabirine, etkinlikten çok mutlu olduklarını belirterek, "Eve kapandığımız bir dönemde bu tür etkinliğe ihtiyacımız vardı. Belediyemize teşekkür ediyoruz." dedi.

Sena Tolu ise bayramı buruk bir şekilde kutladıklarını, belediyenin etkinliği sayesinde neşelendiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.