Çocuklar için ‘Unutkan Davulcu’ tiyatro gösterimi yapılacak

Çocuklar için ‘Unutkan Davulcu’ tiyatro gösterimi yapılacak

12 Nisan Salı Günü, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. ‘Unutkan Davulcu’ tiyatro gösterimi, yüz boyama ve masal saati etkinlikleri ile minikler harika bir gün geçirecek.

Okulların ara tatile girdiği dönemde öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda, 12 Nisan Salı günü (yarın) ‘Unutkan Davulcu’ adlı çocuk tiyatrosu minikler için perdelerini açacak. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyun saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans şeklinde miniklerle buluşacak. Oyunun ücretsiz giriş biletleri Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nden temin edilebiliyor.

Çeşitli Etkinlikler Düzenleniyor

Ara tatil döneminde çocuk tiyatrolarının yanı sıra yüz boyama etkinliği ve masal saati de miniklerle buluşturuluyor. Bu kapsamda, 12 Nisan Salı günü (yarın) ‘Unutkan Davulcu’ adlı çocuk tiyatrosunun yanı sıra masal saati ve yüz boyama etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde 12.00 – 13.00 saatleri arasında yüz boyama etkinliği, 16.30’da da masal saati miniklerle buluşacak. Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, tüm çocuklar etkinliklere davetlidir ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.