İbrahim Sadri “Sezai Karakoç Günleri”ne katıldı

Ekim ayında ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ takdim edilen şair Sezai Karakoç’un anıldığı “Sezai Karakoç Günleri”ne Sanatçı İbrahim Sadri’de katıldı.

İbrahim Sadri “Sezai Karakoç Günleri”ne katıldı

Kentte 2 gün boyunca birbirinden özel konuklarla 6 oturumun gerçekleştirildiği “Sezai Karakoç Günleri” çerçevesinde düzenlenen etkinliklerin sonuncusu olan programda İbrahim Sadri, Türk edebiyatının abide isminden “Mona Rosa”, “Köşe”, “Karayılan”, “Liliyar” gibi unutulmaz şiirleri seslendirdi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe sanatseverler de büyük bir ilgi gösterdi. Etkinlik sonrası konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Üstat Sezai Karakoç’un aziz hatırasını yaşatmak için programlar yaptık. Bize de yolu, ‘Çocuk yüreğimin ateş aldığı yer’ olarak tarif ettiği bu kahraman şehirden geçen üstadımızı son günlerinde görmek nasip oldu. Kendisine Ekim ayında ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ takdim etmiştik. Yaklaşık iki saat boyunca aralıksız sohbet ettik, unutulmaz bir akşamdı. Tek tesellim kendisinin son anlarında yanında olmak” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.