Kadın ve Çocuk Söyleşisi Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KSÜ iş birliğiyle ‘Kadın ve Çocuk’ adlı söyleşi etkinliği düzenledi. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM)  yetkililerinin konuk olduğu etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kadın ve Çocuk Söyleşisi Gerçekleştirildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen söyleşi etkinliği Kahramanmaraşlılarla buluştu. ‘Kadın ve Çocuk’ adlı söyleşinin konukları Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ve Türkiye Hukuk Koordinatörü Avukat Ayça Kara Sığırcı oldu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte, uzman konuklar tarafından çocuk savunuculuğu, çocuk istismarı ve hukuki yaptırımları gibi pek çok konuya değinildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.