Kahramanmaraş’ta ‘Aşkın eşiğindeki derviş bizim Yunus’ tiyatro gösterisi büyüledi

Kahramanmaraş’ta ‘Aşkın eşiğindeki derviş bizim Yunus’ tiyatro gösterisi büyüledi

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraş’ta ‘Hayalimizde Eğitim Var’ sloganı ile Afşin Belediye Başkanlığı ve Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan ‘Aşkın eşiğindeki derviş bizim Yunus’ isimli müzikli tiyatro gösterisi büyüledi. 
Necip Fazıl Kısakürek Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisinde sergilenen tiyatro gösterisi davetlilerden tam not aldı. 
Etkinlik hakkında açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Aslında bizim Yunus tiyatro gösterisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız ‘Hayalimizde Eğitim Var’ projesinin son noktasıydı. Tüm okullarımızı kapsayan akademik, sportif etkinliklerimizin yanında da kültürel etkilerimizde vardı. Birçok öğrencimize, öğretmenimize, Afşin’de kültür hayatıyla ilgili birçok insanı harekete geçirdik. Afşin’de sergilediğimiz gösterinin tekrarını Kahramanmaraş’ta hemşerilerimizle buluşturduk. Burada bir emek var. Bu emeğin bu şekilde gösterisini yapmakta sonucu görmekte bizleri mutlu etti. Afşin’de tiyatro sevgisini oluşturduk. İnşallah bundan sonrada Afşin Belediyesi tiyatro gurubu olarak kültürel etkinliklere devam edeceğiz. Etkinliklerimize katkısı olan, eşlik eden herekse teşekkür ediyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşAfşin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.