Mersin Devlet Opera ve Balesi, "Yerelden Evrensele" eserini sahneleyecek

MERSİN (AA) - Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) opera, bale, orkestra ve koro sanatçılarının birlikte hazırladığı "Yerelden Evrensele" eserini seyircisiyle buluşturacak. MDOB'dan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl prömiyeri...

Mersin Devlet Opera ve Balesi,

MERSİN (AA) - Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) opera, bale, orkestra ve koro sanatçılarının birlikte hazırladığı "Yerelden Evrensele" eserini seyircisiyle buluşturacak.

MDOB'dan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl prömiyeri gerçekleştirilen ve izleyicilerin büyük ilgisini çeken "Yerelden Evrensele" adlı anlatımlı konser, 26 Haziran saat 20.30'da Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatro'da sahnelenecek.

MDOB sanatçıları Saliha Aktaş, Özlem Pamuk, Bülent Bezdüz, Mehmet Ali Tutar, Serkan Sevinç ve Talat Tolgar Ergen'in solist olarak sahne alacağı eserin orkestra şefliğini Murat Cem Orhan, rejisörlüğünü Volkan Ersoy, rejisör yardımcılığını MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Vekili Serbülent Biçer üstlenecek.

Konserde, MDOB orkestrası ve korosu ile opera ve bale sanatçıları birlikte sahneye çıkacak.

Dünyaca ünlü Wolfgang Amadeus Mozart, Ahmet Adnan Saygun, Ludwig Van Beethoven ve Neşet Ertaş'ın eserleri ile çeşitli türkü ve aryalar seslendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.