Şair Erzincanlı, Şiirlerini Kahramanmaraşlılar İçin Seslendirdi

Şair Erzincanlı, Şiirlerini Kahramanmaraşlılar İçin Seslendirdi

Etkinlikler kapsamında birbirinden değerli isimleri Kahramanmaraşlılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Şair Dursun Ali Erzincanlı’nın katılımıyla Naat – ı Şerif dinletisi gerçekleştirdi.

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okur, Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Kültür sanat dostlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Şair Erzincanlı, kaleme aldığı eserleri Kahramanmaraşlılar için seslendirdi.

Yedi Güzel Adam’ın Şehri

Şiir dinletisi öncesi açıklamalarda bulunan Şair Dursun Ali Erzincanlı, “Öncelikle bu güzel etkinlikte bir araya gelmemize vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yedi Güzel Adam’ın şehrinde şiir okumak gerçekten cesaret ister. Yani Kahramanmaraşlıların karşısına şairim diye çıkmak gerçekten büyük bir cesaret. Tüm Kahramanmaraşlılara sevgi ve selamlarımı iletiyorum” ifadelerini kullandı. Program sonrası Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Arif Şen, katılımları için Şair Dursun Ali Erzincanlı’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Kahramanmaraş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.