Tongar ve Gürkan KAFUM’da okurlarıyla bir araya geldi

“7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” Türk Edebiyatının ünlü simalarını konuk ediyor. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) bu defa, usta kalemler Hatice Kübra Tongar ve Emrah Safa Gürkan okurlarıyla bir araya geldi. İmza günü ve söyleşi etkinliğinin de gerçekleştiği buluşmaya edebiyatseverler de yoğun bir ilgi gösterdi.

Tongar ve Gürkan KAFUM’da okurlarıyla bir araya geldi

Düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Emrah Safa Gürkan, “Kitap fuarlarının daha fazla artması gerektiğini düşünüyorum. Bugün ilgi seviyesi beni çok etkiledi. Kahramanmaraş canlı bir kültürel yaşama sahip, çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanırken, Hatice Kübra Tongar ise, “Çok güzel bir imza günü ve söyleşi etkinliğinin akabinde Büyükşehir Belediyemize teşekkür etmek istiyorum. Edebiyatın başkentinde okurlarımızla bir araya gelmek biz yazarlar için mutluluk verici. İnşallah uzun yıllar bu çatı altında buluşmak dileğiyle” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.