Evlenen Vatman çiftin gelin aracı Tramvay oldu

Gaziantep (SHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde tramvay sürücüsü (vatman) olarak çalışan Hüseyin Üstünsoy ve Senem Büyüköz çifti, nikah töreni öncesi gelin aracı kullandıkları tramvayı oldu.

Evlenen Vatman çiftin gelin aracı Tramvay oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet sürdüren Gaziantep Ulaşım A.Ş’de (GAZİULAŞ) vatman olarak görev yapan Hüseyin Üstünsoy ve Senem Büyüköz nikah merasimi öncesi alışılmışa gelmişin dışına çıkarak gelin aracı olarak tramvayı kullandı.
Çift önce mesai arkadaşlarının bulunduğu durağa gelerek burada bir süre davul zurna eşliğinde oyunlar oynadı, tebrikleri kabul etti. 
Mesai arkadaşları tarafından gelin aracı gibi süslenen tramvaya binen çift, vatman koltuğuna geçerek tramvayla seferleri aksatmadan bir süre gezdi. Gezi sırasında vatandaşlar, süslenen tramvayı ve çifte alkışlayarak destek oldular. 
Gezi turunun ardından çiftin, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından nikah akitleri yapıldı. Nikah töreninde Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, yeni çifte mutluluklar diledi.
5 yıldır vatman olarak görev yaptığı ifade eden damat Hüseyin Üstünsoy, “Tramvayı gelen arabası yapmak isteyince bu konuda güzel ve olumlu tepkiler aldık. Eşimle burada çalıştığımız iş yerinde tanıştım. 1 yıllık bir beraberlik sürecimiz oldu. Herkes arabayla kamyonla gelin arabası yapıyordu. Bizde bir değişiklik olsun dedik. Tramvayı gelin arabası yaptık. Biraz farklılık olsun gündem değişsin istedik. Biz böyle bir kararı alınca amirlerimize söyledik. Onlarda sağ olsun kırmadılar. Gerekli her şeyi hazırladılar ve bizim için böyle bir şey yaptılar” dedi.
Fikrin eşinden çıktığını aktaran Senem Büyüköz ise, şunları söyledi: “7 yıldır tramvay kullanıyorum. Aynı yerde çalışıyoruz burada tanışmıştık. Çok heyecanlıyım. Eşimin fikriydi ‘bu tramvayı gelin aracı gibi süsleyelim’ dedi. Böyle farklı bir şey oldu güzel tepkiler aldık. Zaten normalde de zamanımızın çoğu burada geçiyor. Ya tramvayda ya istasyonda. Evimizden ailemizden çok buradaki iş arkadaşlarımızı görüyoruz. Keyifli bir gün. Gelmeyen arkadaşlarımızda katılmış oldu.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.