Kahramanmaraş’ta genç yetenekler arıyor 

Kahramanmaraş (SHA) - Mooz Medya, Kahramanmaraş’ta çekilecek olan sinema filmiyle şehrin yeteneklerini Türk sinemasına kazandırmayı hedefliyor. 

Kahramanmaraş’ta genç yetenekler arıyor 

Kahramanmaraş’ta çekimlerine başlanacak olan ‘Külahıma Anlat’ sinema filmiyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Kentin dondurması ve kültürel değerlerinin tanıtımını hedefleyen sinema filminin CAST ajanslığı hizmetini Kahramanmaraş’ın yerli firması olan Mooz Medya yapıyor.
Mooz Medya, projenin reklam pazarlanması, PR çalışmaları, gerek duyulan CAST ajanslığı hizmeti, kostüm hizmetleri, ulaşım ve iletişim altyapısı ile şehrin sinema filmi için gerek duyulacak resmi yazışmaları ve toplantılarını düzenleyecek. Mooz Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Atlama, Kahramanmaraş’ta çekimlerine başlanacak külahıma anlat filmiyle ilgili bilgiler verdi.
Aksiyon-komedi tadında olacak filmde seyirciye Kahramanmaraş’ın tanıtımını yapacaklarını aktaran Hamdi Atlama, “Biz bu filmle Kahramanmaraş’ın birçok değerini anlatmaya çalışıyoruz. Kahramanmaraş’ın tanıtımına katkı sunacak bu proje EGC prodüksiyon tarafından Kahramanmaraş’ta çekilmesi planlandı. Bizde Mooz medya olarak burada bu işin üstlenicisi olduk. Çalışmalar devam ediyor. Filmin konusu komedi aksiyon olacak. Film vizyona girdikten sonra serileri de devam edebilir. Külahıma anlat, Kahramanmaraş’ta dondurmacılık yapan bir ailenin serüvenini anlatıyor. Bu filmin içerisinde bir aşk hikayesi de var. Tabi filmde dondurma ile biber, tarhana, ceviz, elma, bakır işleme, altın ve tekstiline de yer vereceğiz. Hedefimiz Kahramanmaraş’ın tüm Türkiye ve dünyaya güzel bir şekilde anlatılmasını sağlamak. “CAST çalışmasını biz gerçekleştiriyoruz” çalışma içerisinde yardımcı oyuncu ve CAST çalışmasını biz gerçekleştiriyoruz. Bunun la ilgili kayıtları başlattık. Kahramanmaraş’ta kendine ve yeteneğine güvenen tüm hemşerilerimizi Mooz medyaya bekliyoruz. Külahıma anlat, günümüzü ifade eden bir sinema filmi olacak. Bu filmde kentin güzellilerinin yanı sıra kültürel değerlere, insan yapısına değineceğiz. Bunun içinde filmde Kahramanmaraş’ın kendi insanlarına yer vermek istiyoruz. Bununla ilgili de yaptığımız CAST çalışmasında eğitim çalışmaları gerçekleştirilecek. Dileyenlere detaylı eğitimler verilecek” dedi.
“Kahramanmaraş’tan çok renkli karakterler çıkacağına inanıyoruz” 
Kahramanmaraş’tan çok renkli karakterler çıkacağına inandığını söyleyen Atlama, şunları kaydetti; “Bundan sonrası içinde Kahramanmaraş’ta sinema film çalışmaları devam edecek. Bu film bir başlangıç olacak. Biz Kahramanmaraş’tan çok renkli karakterler çıkacağına inanıyoruz. Bu yeteneklileri Türk sinemasına kazandırmak istiyoruz. Bir yandan İstanbul’da da çalışmalar sürüyor. Buradaki keşfettiğimiz arkadaşlarımızı İstanbul’da da filmlere göndermeyi planlıyoruz. Bizimle iletişime geçebilirler. Bizlere başvuru yapmak isteyenler, Mooz medya sosyal medya hesaplarından ve CAST için 0535 784 01 07’nolu telefondan ulaşabilirler.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.