Ünlü Sanatçı Bulut, “Kahramanmaraş’ı çok sevdim”

Kahramanmaraş (SHA) – Seslendirdiği ‘Çok sevdim yalan oldu’ parçasıyla sosyal medyada rekor kıran Ünlü Sanatçı Fatih Bulut, ilk konserini verdiği Kahramanmaraş’ı ziyaret ederek, “Kahramanmaraş’ın benim yanımda ayrı bir yeri var. Kahramanmaraş’ı çok seviyorum” dedi.

Ünlü Sanatçı Bulut, “Kahramanmaraş’ı çok sevdim”

Kahramanmaraş’ta ilerleyen günlerde konser programları olacağını kaydeden Bulut, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada; “Gaziantep’te bir konserimiz vardı. Konserimizin ardından Oğuz kardeşimizi ziyarete geldim. Kendisi yeni bir işletme devralmış. Hayırlı uğurlu olsun. Bizde bir ziyaret etmek istedik. Oğuz kardeşime misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk konserimi ben Kahramanmaraş’ta vermiştim. Kahramanmaraş’ı çok seviyorum, burasının bende ayrı bir yeri var. Çok şükür artık konserlerimiz başladı. Rabbim bize bir daha böyle bir pandemi yaşatmasın. Gerçekten çok zor süreçler geçirdik. 8-9 Temmuz Mezopotamya Ödül Töreni için Mardin’de olacağız. Menajerim Eyüp Kara ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnsanlar sağ olsunlar bizi seviyorlar. Gördükleri zaman sevgi gösterisinde bulunuyorlar, resim çekiniyorlar. Bende onları çok seviyorum. Gerçekten güzel bir duygu. İnşallah ilerleyen dönemlerde yepyeni eserlerle bomba gibi geliyoruz. Kahramanmaraş’ta da konser vermeyi düşünüyoruz, teklifler geliyor” dedi.

Ünlü Sanatçı Fatih Bulut’u ağırlayan Kahramanmaraşlı iş insanları Murat Sünbül ile Oğuz Kuru ise, ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşFatih Bulut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.