Gürbüz: Elbistan kazanan ve yatırım alan şehir olacak.

Gürbüz: Elbistan kazanan ve yatırım alan şehir olacak

Gürbüz: Elbistan kazanan ve yatırım alan şehir olacak.

Elbistan'da Cumhur ittifakı adayı olarak gösterinen Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz, parti binasında düzenlenen ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplandı yaptığı konuşmasında, "bizim bu şehre vefa borcumuz var, bu şehri ödememiz gereken bir hesap var ve o onu ödemek için buradayız" dedi.

Cumhur ittifakının Elbistan Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Gürbüz, Elbistan'da partililer ile buluştu.

Elbistan girişinde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Gürbüz'e, AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Hanifi Mahçiçek eşlik etti.

Parti binasında konuşan İlçe Başkanı Hasan Sungur, 31 Mart akşamına kadar Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde çalışırak, seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Elbistan Belediye Başkan Vekili ahmet Tıraş'ta, "Elbistan'a yakışır hizmetler gelecektir. Hem büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Hayrettin Güngör, hemde Elbistan Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Gürbüz yapacakları hizmetlerle şehrimize değer katacaklardır. Kıymetini bilmemiz ve onlara sahip çıkmamız gerekiyor." diye konuştu.

Elbistan'ın Projelerini Açıklayacağız

Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz ise konuşmasında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu görevi bana tevdih ettiğinde onur duydum. Memleketime hizmet etme şansı buldum. Elbistan, kadim bir medeniyetin başkentidir. Bu kente kalite yakışır. Elbistan gerçekten büyük bir kent. Elbistan yıllardır göç verdi. Nüfusumuzdaki artış istediğimiz gibi olmadı. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, özel sektörümüz, büyükşehir belediyemiz ve hükümetimizin de desteği ile kenetleneceğiz Elbistan'ı hak ettiği yere taşıyacağız. Belediye başkanları şehirlerin dili ile halka hitap eder. Şehirler çok şey söyler. Kadim bir medeniyetin merkezi olan Elbistan inşallah 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine bu sevdaya gönül vermiş insanlarla birlikte yürüyecektir. Ben burada olmaktan onur duyuyorum. Böyle bir sorumluluğu üstlenmekten onur duyuyorum. Söylenecek çok sözümüz var. İnşallah yakın bir zamanda Elbistan için düşündüğümüz projelerimizi açıklayacağız. Bizim bu şehre vefa borcumuz var. Bu şehri ödememiz gereken bir hesap var ve o onu öğrenmek için buradayız" dedi.

Hep Elbistan'ı düşündüm

Gürbüz, "Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz ve değerli bakanlarımızın da takdiri ile devasa kurumlarda yöneticilik yaptım. En üst düzey görevlerde bulunduğum süre içerisinde de hep Elbistan'ı düşündüm. Elbistan'a ne yapabilirim, ne üretebilirim, ne kazandırabilirim diye düşünüyordum. Bu sevdayla doluydum. Birçoklarımız belki beni görmemiştir. Ama son 6 seçimde Elbistan'da Sayın bakanımız Mahir Ünal ile birlikte seçim çalışmalarına katıldım. Cumhurbaşkanımızın bu göreve bize layık görmesi ile de aranızdayım. Kazanan Elbistan olacak, yatırım alan şehir Elbistan olacak, hükümetimizin desteği ile Sayın bakanımız Mahir Ünal'ın büyük çabalarıyla getirdiği hizmetler yerelinde gücüyle taçlanacaktır. Hep birlikte 2023 hedeflerine gideceğiz" diye konuştu.

Elbistan Bir Başka Güzel

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör ise,"Bugün Elbistan bir başka güzel, Elbistan'daki bu kalabalığı kıskandım. Bu soğuk havada bu sıcak karşılama için bir kez daha teşekkür ederim. Özellikle kadın kollarımıza ve gençlik kollarımızada teşekkür ediyorum. Bugün heyecanlı bir gün, çok mutlu bir gündür. Elbistan'a birkaç kez geldim. Bugün bir kez daha çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Değerli kardeşimiz Mehmet Gürbüz, Elbistan belediye başkan adayı olarak gösterildi. Kendisini tebrik ediyorum. Mehmet Gürbüz kardeşimi çok yakinen tanıyorum. Elbistan için bir şans olduğunu düşünüyorum. Kendisinin gerek iller Bankası'nda yaptığı görev, gerekse Balıkesir'de bulunduğu süre dolayısıyla çok iyi tanıyorum. Başarılı bir hemşerimiz. Başarılı bir belediye başkanı olacağından da hiç şüphem yok. Balıkesir belediye başkanlığına aday olan arkadaşımız Mehmet Gürbüz Beyi vermek istemedi. Biz onu oradan aldık ve İnşallah Elbistan'a Belediye Başkanı yapacağız. Bundan sonra belediye başkanlığını kazandığında hizmet edecek. Seçim sürecini 31 Mart akşamına kadar sağlıklı bir şekilde yürütüp Cumhur ittifakının ruhuna yakışır, partilerimizin ve partilerimize yakışır bir oy almak istiyoruz." dedi.

Ülke kaygısı çekenlerin seçimi olacak

Güngör, "Biz Cumhur ittifakını sadece bir seçim ittifakı olarak görmüyoruz. Cumhur ittifakı bu ülke için kaygısı olanların seçimidir. Sağduyunun ittifakıdır. Mesele memleket olunca siyaseti iki adım geriye bırakanların ittifakı ve birlikteliği olarak düşünüyoruz. Mehmet Gürbüz kardeşimiz aynı zamanda Cumhur ittifakının da belediye başkan adayıdır. Rabbim ikimize de bu görevi nasip ederse biz Elbistan'ın sorunlarını bu Elbistan'ın sorunudur bu Büyükşehir'in sorunudur diye ayrım yapmadan omuz omuza verip bu şehri bu ilçeyi ilçelerimizin ne sorunu var ise hep birlikte çözmek için gayret edeceğiz. Sen ne yapabilirsin ben ne yapabilirim diye ortak yapacağız. Bunu da taahhüt ediyorum. Birçok hizmette Elbistan Belediyesi ve Büyükşehir'in işbirliğinde yapılmıştır yazacaktır. Ayrıca sadece yerel hizmetler değil Elbistan'ın ne sorunu varsa Elbistan Belediye Başkanını da ilgilendiriyor Büyükşehir Belediye başkanı seçilirsem beni de ilgilendiriyor. Milletvekillerimizi de ilgilendiriyor ilçe başkanımız da ilgilendiriyor. Biz sorunları merkezin ve yerelin sorunları olarak da ayırtmayacağız. Bir sorun varsa bunun da takipçisi olacağız. Mehmet Gürbüz kardeşimin de ifade ettiği gibi Elbistan'ın farklı, yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. İnsanların doğduğu ve doğduğu şehirlere bir vefa borcu vardır. Bizim de Elbistan'a ve Kahramanmaraş'a bir borcumuz var. Biz belli bir süre dışarılarda görev yapmış olsak da bizim şehrimiz burası, doğduğumuz ve büyüdüğümüz yer burasıdır. Buraya vefa borcumuz var. Bu şehri daha nasıl rekabete hazırlarız, nasıl daha ileriye götürür, iş hacmini nasıl daha ileriye götürürüz stratejimizin bir diğeri de bu olacak. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi artık gönül belediyeciliği ile bu şehri idare edeceğiz. Huzur veren şehirlere doğru gideceğiz. Bu da bizim öncelikli stratejimiz olacaktır. Bu sıcak karşılamanız bana öyle umut verdi ki Cumhur ittifakına yakışır bir şekilde bu seçimi sonuçlandıracağız. Bizi Cumhur ittifakının, bir birlikteliğin belediye başkan adayı zannetmesinler. Biz seçildiğimizde bütün Kahramanmaraş'ın bütün Elbistan'ın belediye başkanı olacağız. Bizlere oy veren vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağız, ayrım yapmayacağız. İkimizinde geçmişinde bulunduğumuz görevlerde ayrım yapmadan insanlara hizmet yaptığını baktığınıda görebilirsiniz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.