AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'na Servet Okur Getirildi

AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığı'na Servet Okur Getirildi

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur, “Bayraktarı olduğum bu kutlu davada, her bir insanımızın kalbine girerek bir ve bütün olup halkımızın teveccühüne mazhar olmaya çalışacağız” dedi.
AK Parti'nin Elbistan İlçe Başkanını belirlemek için başlatılan süreç sona erdi. Kahramanmaraş İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen aday görüşmelerinin ardından 5 isim Ankara'daki parti genel merkezine çağrıldı. 5 aday, Teşkilat Başkanlığında mülakata alındı. Mülakat sonrasında AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığına Servet Okur'un atandığı duyuruldu.
AK Teşkilat Başkanlığı, Okur'un ilçe başkanı atamasıyla ilgili, "Kahramanmaraş ilimizin Elbistan İlçe Başkanlığına Sayın Servet Okur atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Sayın Ahmet Tıraş’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz" denildi.
AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Servet Okur ise yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Elbistan İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Kutlu davamızın bayrağını; milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımız ve partimize gönül veren hemşerilerimizle birlikte en yukarıya taşımak için el ele gönül gönüle olacağız” diye konuştu.
AK Parti’nin ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu inşasında görev ve sorumluluk almaktan dolayı büyük onur duyduğunu vurgulayan Başkan Okur, “Bizim bu güzel şehir için yapacak çok işimiz var. Geleceğin Elbistan’ının inşasında atacak daha çok adımımız var. Ayrılık ve gayriliğe düşmeden bir ve beraber olarak tüm yol arkadaşlarımızla omuz omuza AK davanın hizmetkarı olacağız. ‘İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca' misali, 'Benim olmadığım yerde kimse yoktur' şuuru ve var gücümüzle sahada kapı kapı dolaşacağız. Devraldığımız bu kutlu mücadeleyi 2023 seçimlerini de kazanarak inşallah taçlandıracağız. 
Bu görevin şahsıma tevdi edilmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, genel merkez yöneticilerimize, AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal’a ve milletvekillerimize, İl Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e sonsuz şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.